11 décembre 2017

Le père Noël a perdu le nord!


Resultado de imagen de carnet de voyage passeport pere noel

El pare Noel no troba el camí per donar els regals als nens! Has d'ajudar-lo a identificar els diferents països on els nens esperen amb impaciència la festa de Nadal... 

Hauràs de fer un CARNET DE VOYAGE i un PASSEPORT per al pare Noel.


1) Has de triar un país sobre el que has de treballar. Pot ser qualsevol país que t'agradi, pots afegir alguna foto al treball sobre aquest país. El treball pot ser individual, grup de dos o de tres persones.


CARNET DE VOYAGE: 

2) Busca un mapamundi que t'agradi per Internet i marca el lloc on es situat aquest país, ho pots marcar sobre el mapa amb una fletxa, un punt,... com t'agradi més.

3) Hauràs de donar al pare Noel alguna informació sobre com es celebra Nadal a aquest país (frases senzilles). Fes recerca per Internet sobre la celebració de Nadal al país que has triat. 


4) Has d'indicar com es diu "Joyeux Noël" en la llengua del país que has triat.


5) Has d'ajudar al pare Noel, indiquant-li algunes paraules de vocabulari que ell podria no entendre en aquesta llengua. 


PASSEPORT DU PÈRE NOËL:

6) Has de fer un PASSEPORT DU PÈRE NOËL per tal que el pare Noel pugui viatjar per tots els països.

El treball (CARNET DE VOYAGE + PASSEPORT DU PÈRE NOËL) ha de ser en francès i en principi, es pot fer en un word, o alguna altra aplicació, com el calaméo de l'exemple).  Quan estigui acabat, envia'l a l'adreça: cris06fr@gmail.com

Indica el nom i cognoms de la persona/les persones que hagin participat en el treball. Recorda que la presentació i el contingut són importants!

Aquí tens dos models:









Leer más publicaciones en Calaméo

Adaptation de la page http://www.cspi.qc.ca